Disclaimer

Deze website is met de grootste zorg opgezet door intubbergen.nl, desondanks kunnen zich toch onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen.

Aansprakelijkheid
Mocht blijken dat er op deze website onjuistheden in de gegevens staan of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt intubbergen.nl  geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele nadelige gevolgen hiervan. Ook kan intubbergen.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen, onderbrekingen, vertragingen of fouten in het verstrekken van informatie.

Links
Sommige verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft intubbergen.nl, geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van desbetreffende websites.

Copyrights
Deze volledige inhoud van deze website is, tenzij anders vermeld, intellectueel eigendom van intubbergen.nl en beschermt door auteursrechten en copyrights. Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van intubbergen.nl gekopieerd, vermenigvuldigd of anderzijds gebruikt worden.

Adverteren?

Wilt u adverteren op intubbergen.nl? Dat kan! Neem contact op met ons op voor de advertentie tarieven!
Klik hier.

Download de route

Wilt u een route beschrijving? Of liever een GPS track?
Klik hier.