Walter Jacques Maris

jacques maris Walter Jacques Maris (ook wel Jac Marris of Walter Jacques Marris), een kleinzoon van Jacob Maris, werd in Duitsland geboren en ontving zijn beeldhouwopleiding vanaf 1914 bij de beeldhouwer Achilles Moortgat in Kleef, waar de familie Maris toen woonde. In 1917 verhuisde de familie naar Nijmegen en Jac bezocht de kunstacademie in Düsseldorf. Ook bezocht hij België en Engeland. Hij vestigde zich in 1926 in de Looistraat in Heumen.

Corinne van Bergen

cvanbergen Afkomstig uit een gezin van tien kinderen. Een gegeven wat absoluut een invloed heeft op mijn werk. Mijn vader was Jazz violist Frans van Bergen. Muziek is een belangrijk medium waarmee we in staat zijn tot ontastbaar ervaren, dit gegeven weet ik in mijn werk te bemachtigen. "Ik hecht aan de kleine soms vergeten kwetsbaarheid. De mensen te verwonderen, zich laten realiseren wie we zijn,

Alexandru Ghildus

alexandru-ghildusAlexandru Ghildus studeerde aan De Academie voor Schone Kunsten in Boekarest bij prof. Ion Bitzan en prof. Vladimir Setran. Alexandru is industrieel ontwerper, die vooral bekendheid heeft verworven met optische sculpturen en daar ook verscheidene awards mee heeft gewonnen. Vanaf 1978 heeft hij geëxposeerd in vele landen zoals in Griekenland, Zwitserland, Japan en Amerika.

Adverteren?

Wilt u adverteren op intubbergen.nl? Dat kan! Neem contact op met ons op voor de advertentie tarieven!
Klik hier.

Download de route

Wilt u een route beschrijving? Of liever een GPS track?
Klik hier.