Midwinterhoorn wandeling

midwinterhoorn2013

De Stichting "Sportief Bewegen Natuurlijk" uit Tubbergen organiseert op zondag 29 december – in samenwerking met Café-Restaurant "De Molenberg" te Reutum - een prachtige Winterwandeling in Reutum (nabij Ootmarsum).
Al wandelend geniet men van het schitterende glooiende essenlandschap en het stroomdalgebied aan de randen van Reutum, Vasse en Ootmarsum. Voor iedereen is deze wandeling een mooie gelegenheid om even lekker uit te waaien na alle drukte rondom de Kerstdagen en te genieten van deze prachtige omgeving. Onderweg kunt u tegen een kleine vergoeding ( € 1,00 per glas/beker ) genieten van een heerlijk glas warme Glühwein of een beker chocolademelk. Bij start en finish kunt u genieten van de melancholische klanken van de Midwinterhoorns, welke in de adventstijd de geboorte van Christus en de zonnewende aankondigen

De kosten bedragen: Volwassenen: € 3,00 (leden van de wandelbond: € 2,00) Kinderen van de basisschool (onder begeleiding): € 1,50 U kunt kiezen uit de volgende afstanden: 6 km, 10 km of 15 km.

Start: tussen 10.30 uur en 14.00 uur bij Café-Restaurant "De Molenberg" Ootmarsumseweg 375, 7667 PB te Reutum (2 km vanaf Ootmarsum) Vanuit Almelo richting Ootmarsum volgen. Voldoende parkeergelegenheid.

"Stamppotbuffet": (graag vooraf reserveren!) Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een "stamppotbuffet" bij Café-Restaurant "De Molenberg" te Reutum. Als u hiervan gebruik wilt maken verzoeken wij u vóór 28 december contact met hen op te nemen. Het telefoonnummer is: 0541–670209.

Voor verdere informatie kunt u bellen met de VVV Gemeente Tubbergen. 
Telefoon: 0546–624852 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adverteren?

Wilt u adverteren op intubbergen.nl? Dat kan! Neem contact op met ons op voor de advertentie tarieven!
Klik hier.