Kamerfestival Twente KAFT

kamerfestival001Zaterdag en Zondag 9 en 10 juni 2012

Het derde KAFT festival presenteert een breed aanbod aan voorstellingen op vaak bijzondere locaties. Ieder optreden duurt een klein half uur. Een weekend lang optredens met muziek, comedy, kleinkunst en theater. In Twentse kamers en niet alledaagse kamerruimten in dorpen als Tubbergen en Vasse én in het buitengebied van Noord-oost Twente.

Met weekend Passepartout ( € 12,50 ) op zaterdag en zondag 9 + 10 juni toegang tot meer dan 100 optredens en voorstellingen.

kamerfestival003Het begrip kamer vormt een middelpunt in ieder leven. Kamerfestival Twente brengt met kunst, muziek en theater mensen samen. Zo vormt KAFT als het ware een brug tussen verschillende culturen, bewoners en bezoekers op uiteenlopende locaties. KAFT is een heuse uitmarkt in kamerruimten; een weekend lang veel verschillende voorstellingen op meer dan 20 locaties. Op de site van KAFT vind u het programma.

Aan de hand van formulieren konden bezoekers hun mening, tips en suggesties geven over het tweede KAFT festival. Op het formulier werd ook naar bijzondere optredens gevraagd. Diversiteit, kwaliteit en locaties sprak menigeen erg aan. Festivalbezoekers waardeerden KAFT gemiddeld met 8,6 als cijfer.

Op het KAFT festival op 9 + 10 juni duurt ieder optreden ongeveer 25 minuten. Dus je kiest zelf  je eigen programma. Het programma is op zaterdag- en zondagmiddag. Een Weekend Passepartout kost 12,50 euro, Voorverkoop bij het VVV in Tubbergen en de boekwinkels Heinink in Oldenzaal, Denekamp en Tubbergen.  KAFT 2012 , de leukste UItmarkt in Twentse kamers!

kamerfestival002

Adverteren?

Wilt u adverteren op intubbergen.nl? Dat kan! Neem contact op met ons op voor de advertentie tarieven!
Klik hier.