Week van de amateurkunst

wak001Vanaf 2 t/m 9 juni 2012 vindt de Week van de Amateurkunst (WAK) weer plaats door heel Nederland. De WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

In Nederland zijn maar liefst 8 miljoen mensen in hun vrije tijd actief bezig met kunst. Om dat zichtbaar te maken heeft Kunstfactor, sectorinstituut amateurkunst, het initiatief genomen om de landelijke Week van de Amateurkunst te organiseren.

Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) zijn in gemeenten door heel Nederland activiteiten te bezoeken waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. Optredens, workshops, tentoonstellingen en nog veel meer.

Deelnemers wordt gevraagd zich eens anders dan anders te presenteren. Popkorn Nijverdal geeft ook gehoor aan deze oproep en zal van zich laten horen op donderdag 7 juni 2012. We zullen ons laten zien op verschillende verrassende plekken in het centrum van Nijverdal. Nieuwsgierig? Let op berichten van ons hierover verspreid via de media en posters in de gaten!

Adverteren?

Wilt u adverteren op intubbergen.nl? Dat kan! Neem contact op met ons op voor de advertentie tarieven!
Klik hier.