Kaft kamerfestival 8/9 juni

kaft-2013

KAFT biedt een breed aanbod aan voorstellingen op vaak bijzondere locaties. Een weekend lang optredens met zang, comedy, kleinkunst, muziek en theater. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni met meer dan 100 optredens en voorstellingen op niet alledaagse kamerlocaties in dorpen als Tubbergen en Vasse én in het buitengebied van Noord-Oost Twente.

Leukste uitmarkt in Twentse kamers

Het begrip kamer vormt een middelpunt in ieder leven. Kamerfestival Twente brengt met kunst, muziek en theater mensen samen. Zo vormt KAFT een brug tussen bewoners, bezoekers en artiesten op uiteenlopende locaties. KAFT is een heuse uitmarkt in kamerruimten; een weekend lang veel verschillende voorstellingen op meer dan 20 locaties.

Voor KAFT maak je zelf je eigen programma. Telkens kun je naar een andere voorstelling. En er is volop keuze. Met onder meer de band Mus (....de nieuwe Ilse de Lange?), Ierse folk door Ken Parsons, singer-songwriter Roos Blufpand, bruisende blazers met het jong Nederlands blazers ensemble oost, kleinkunst met Janneke van der Bijl, theater door Jolien Leussink, Diet Gerritsen zingt Willem Wilmink of kies je voor close harmony door Amusing. Of Zuidamerikaanse gipsy muziek door Pater-eterno, een jazzy swing optreden van What's Up Doc of liever a capella amusement met Herman in een bakje geitenkwark. Ieder optreden duurt 25 minuten, dus je kunt heel veel optredens bijwonen

Meer informatie op www.kamerfestival.nl

Adverteren?

Wilt u adverteren op intubbergen.nl? Dat kan! Neem contact op met ons op voor de advertentie tarieven!
Klik hier.